2014-12-05 22:20:13
Φωτογραφία για «ΜΠΑΙΝΕΙ» ΣΕ... ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στη ΝΕΡΙΤ, τονίζοντας πως σε 7-10 μέρες θα είναι σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.

«Έκανα μία νέα μαγνητική χθες και έδειξε πως είναι κατά 50% βελτιωμένη η κατάσταση. Σε 7 μέρες θα μπορώ να ξεκινήσω ένα καλό πρόγραμμα. Υπήρχε και ένα οστικό οίδημα και χρειαζόταν επιπλέον χρόνο, αλλά αντιμετωπίστηκε καλά.

Θεωρώ πως πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Ήταν ένας χαζός τραυματισμός και σε 7-10 μέρες θα είμαι 100% υγιής. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τον Σπανούλη, τους 2.500 πόντους και τα ατομικά ρεκόρ: «Τα ατομικά ρεκόρ τα έχει ο κάθε ένας για να τα λέει στα παιδιά του και να υπερηφανεύεται. Όλος ο κόσμος, όμως, ξέρει, όπως και ο Βασίλης, πως τα ομαδικά ρεκόρ είναι αυτά που μετράνε στο τέλος».

Για την Ευρωλίγκα και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Αν έχουμε υγεία, η φετινή ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, μπορούμε να δείξουμε πράγματα. Έχει χτιστεί με πλάνο και δουλεύουμε πολύ καλά. Μακάρι μετέπειτα να είμαστε υγιείς».


Για το παιχνίδι με τη Νεπτούνας: «Η Νεπτούνας παίζει με ενέργεια και φάνηκε στο παιχνίδι στην έδρα τους. Έχει δείξει πολύ μία πολύ σοβαρή πορεία. Επιβάλλεται να δείξει καλό πρόσωπο ο Ολυμπιακός. Αντιδράσαμε καλά στη Δράμα και είναι σημαντικό να δείξουμε στοιχεία των τελευταίων δύο μηνών και κόντρα σε ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είμαστε πολύ μακριά. Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα, αν είμαστε πλήρεις και αν έχουμε τύχη, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στο Ευρωμπάσκετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ