2014-12-06 19:31:06
Φωτογραφία για Σκόουλς: Φάντασμα η Μπάρτσα, βαριέται ο Μέσι
'Επαιξα σε δύο τελικούς Champions League απέναντί τους την εποχή του Γουαρδιόλα και έχασα και τις δύο φορές. Τότε, ήταν χωρίς αμφιβολία η κορυφαία ομάδα στον κόσμο.

Όταν πήγα να τους δω στο ματς με τη Βαλένθια κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αισθανόμουν πως ήταν ένα φάντασμα της ομάδας που είχαν κάποτε.

Πήραν το παιχνίδι στις καθυστερήσεις όμως ακόμα και στα τελευταία λεπτά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις.

Εξακολουθούν να γυρίζουν πολλή ώρα τη μπάλα, όμως εκείνο το υψηλό τέμπο δεν υπάρχει τώρα", τόνισε ο Πολ Σκόουλς μέσω της στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα "Independent", για να κάνει κατόπιν και επιμέρους σχόλια για τον σούπερ σταρ των "μπλαουγκράνα", Λιονέλ Μέσι.

"Όταν προσπαθώ να βρω έναν τρόπο για να ανακεφαλαιώσω την συμπεριφορά της ομάδας, η λέξη που μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό είναι "βαρεμάρα".

Και πάνω από όλους είναι ο  Λιονέλ Μέσι που δίνει αυτή την αίσθηση. Σε αυτόν διακρίνω την ίδια βαρεμάρα.

Δεν ήταν ποτέ ο παίκτης που κυνηγούσε τους φουλ-μπακ όταν έχανε τη μπάλα η ομάδα του, αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, αγωνίζεται στο μίνιμουμ.

Για έναν νέο προπονητή όπως ο Λουίς Ενρίκε, θα είναι δύσκολο να αλλάξει τον τρόπο που ο Μέσι, και τα υπόλοιπα αστέρια της ομάδας, αγωνίζονται.

Έχουν κατακτήσει τα πάντα. Τώρα ο Ενρίκε πρέπει να βρει τον τρόπο να τους πείσει να το ξανακάνουν".
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ