2014-12-07 03:20:06
Φωτογραφία για ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Πέθανε ο πιο παχύς άνθρωπος του κόσμου...[video]
Ο Κιθ Μάρτιν έγινε γνωστός στην παγκόσμια κοινότητα κατέχοντας μία θλιβερή πρωτιά. Υπήρξε ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο, μέχρι τον περασμένο Μάιο που έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Η εγχείρηση απώλειας βάρους που έκανε δεν ήταν αρκετή, ώστε να σωθεί ο Λονδρέζος υπέρβαρος, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή από πνευμονία, παλεύοντας ταυτόχρονα με την χρόνια μάχη του με το υπερβολικό βάρος.

Ο Μάρτιν πέθανε 8 μήνες μετά το χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου αφαιρέθηκαν τα τρίτα τέταρτα από το στομάχι του. Ο Κιθ Μάρτιν εκείνη την περίοδο ζύγιζε 444 κιλά.

«Αν ζούσε θα είχε χάσει εκατοντάδες κιλά και θα επανακτούσε τη δυνατότητα να περπατάει και να έχει μία κανονική ζωή», ανέφερε ο χειρουργός Κεσάβα Μανούρ που που έκανε την επέμβαση στον Μάρτιν πέρυσι στο νοσοκομείο Χόμερτον.

Πριν πεθάνει τον Μάρτιο του 2014, ο Κιθ Μάρτιν είχε παραδεχθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του βάρους που είχε αποκτήσει ο ίδιος προερχόταν από φτηνό φαγητό από φαστ φουντ που κατανάλωνε.

Ο Μάρτιν «καταβρόχθιζε» 20.000 θερμίδες την ημέρα, σχεδόν 10 φορές περισσότερο από την ποσότητα των θερμίδων που θα πρέπει να λαμβάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ