2014-12-07 08:55:07
Φωτογραφία για Θαμώνας πέταξε τραπέζι στον Ρέμο ενώ τραγουδούσε - Άμα δεν αντέχεις μην το πίνεις του απάντησε
Μία εβδομάδα μετά την εμφάνισή του στην Πάτρα, ο Αντώνης Ρέμος έκανε χθες πρεμιέρα στην Αθήνα μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Η πρεμιέρα όμως είχε και ένα απρόοπτο.

Ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευε το κομμάτι «Έσπασε η νύχτα», ένας θαμώνας του κέντρου, που καθόταν στα πρώτα τραπέζια αναποδογύρισε και πέταξε το τραπέζι του πάνω στην πίστα, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση αυτή αιφνιδίασε και τρόμαξε τον τραγουδιστή, μιας και το τραπέζι που «έφυγε» και «προσγειώθηκε» δίπλα του είχε επάνω του μπουκάλια, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, ξηρούς καρπούς και ό,τι άλλο μπορεί να έχει πάνω του ένα τραπέζι στα μπουζούκια – εκτός από λουλούδια τα οποία φέτος δεν θα κάνουν για ακόμα μια χρονιά την εμφάνισή τους μετά από επιθυμία του Αντώνη Ρέμου.

Ο τραγουδιστής όπως φαίνεται και σε video του protothema.gr είπε εκ μικροφώνου: «Οποπο! Ένα παλιόπαιδο!». «Ποιος το έκανε;», ρώτησε στην συνέχεια και αφού εντόπισε τον «ένοχο» απευθυνόμενος στον ίδιο, του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μαλακία, αλλιώς θα σου είχε πει μεγάλη μαλακία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις μην το πίνει, δεν κάνει».

Το προσωπικό του μαγαζιού είχε ήδη ανεβεί στην πίστα για να μαζέψει τη «ζημιά» και ο Αντώνης Ρέμος με απόλυτη ψυχραιμία συνέχισε την ερμηνεία του κομματιού του...
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ