2014-12-07 09:39:26
Φωτογραφία για Η Lenovo επεκτείνει τη σειρά των Yoga Tablet
Η Lenovo ανακοίνωσε την επέκταση της σειράς Yoga Tablet με το μοντέλο Yoga Tablet 2, το οποίο θα διατίθεται σε τρία εναλλακτικά μεγέθη οθόνης και δύο εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα.Το νέα μοντέλα Yoga Tablet 2 επικεντρώνονται στην τεχνολογία που προσαρμόζεται στους χρήστες, κάνοντας την πληροφορική έξυπνη και διασκεδαστική. Λεπτά και ελαφριά σε όλα τα μεγέθη, τα tablets παρέχουν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας ξεκινώντας με τη νέα λειτουργία Hang.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη να απολαύσουν τις τρείς πρώτες λειτουργίες – Hold, Tilt και Stand – και τώρα να ανακαλύψουν μια τέταρτη λειτουργία – τη λειτουργία Hang – που τους επιτρέπει να κρεμάσουν τη συσκευή τους για την προβολή περιεχομένου. Απαντώντας στις παρατηρήσεις των καταναλωτών, η Lenovo βελτίωσε επίσης και τη βάση στήριξης στη λειτουργία Stand, για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά το πάτημα της πολλαπλής (σε 10 σημεία) οθόνης αφής. Επιπλέον, εκτός από τον σχεδιασμό του tablet, αναβαθμίστηκαν οι επιδόσεις του
. Ένας Intel Atom επεξεργαστής υποστηρίζει τον βελτιωμένο ήχο και τα χαρακτηριστικά της κάμερας που αποτελείται από διπλά μπροστινά ηχεία με κινηματογραφικό Dolby ήχο και Wolfson Master HiFi για καθαρό ήχο με 8MP κάμερα στο πίσω μέρος. Τα tablets, επίσης, παρέχουν μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες για συνδεσιμότητα, με dual band WiFi και μια micro USB με OTG σύνδεση που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίσουν το κινητό τους (απαιτείται ξεχωριστό καλώδιο). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ακόμη και αν βρίσκονται εν κινήσει, σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις λειτουργίες.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ