2014-12-07 11:30:15
Φωτογραφία για «ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!»
Για τη δυναμική του Ολυμπιακού αλλά και του κόσμου του που ξέρει πως να κάνει τον αντίπαλο να αισθάνεται... άβολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Μάλμε, Εμίλ Φόρσμπεργκ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της προσεχούς αντιπάλου των ερυθρόλευκων στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε κυρίως στη στήριξη που απολαμβάνει από τους οπαδούς του, οι οποίοι κάνουν... «καυτή» την ατμόσφαιρα.

«Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στον Πειραιά. Περιμένουμε ένα... καυτό ματς. Ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πόσο πιο δυνατός γίνεται στο σπίτι του. Στην έδρα του, εξάλλου, κέρδισε και την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους και αυτό δείχνει πολλά. Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σπουδαία και καυτή ατμόσφαιρα δημιουργούν οι οπαδοί του κι αυτό μας προβληματίζει» είπε αρχικά στη «Real News» και συνέχισε:

«Πάντως εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, παρότι δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Πήγαμε στην Ισπανία για προετοιμασία για μια εβδομάδα. Δουλέψαμε αρκετά και αισθανόμαστε καλά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα έρθουμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο, αφού με τη νίκη θα τερματίσουμε στην 3η θέση και θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ξέρουμε πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε.

Όπως είπα, ξέρω τη δυναμική της έδρας του Ολυμπιακού και πόσο καυτοί είναι οι οπαδοί του. Όμως, όταν αρχίσει το ματς θα ξεχάσουμε τα πάντα. Τότε θα μας προβληματίζει μόνο ο Ολυμπιακός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ