2014-12-07 12:04:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ... ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛΜΕ
Στον αγώνα με τη Μάλμε την Τρίτη δεν θα κριθεί μόνο η Ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, αλλά και η… τύχη πολλών στην ομάδα!

Η αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μάλμε έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο... ενδιαφέρον και σημασία για τους ερυθρόλευκους ειδικά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την κακή εμφάνιση της ομάδας.

Δεν πρόκειται να κρίνει μόνο τη συνέχεια του Θρύλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την τύχη πολλών στο Λιμάνι εάν απέναντι στους Σουηδούς το αποτέλεσμα και η εμφάνιση δεν είναι ικανοποιητικά.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάλμε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μίτσελ να ...αποχαιρετά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα.

Αντίστοιχα και ίσως με περισσότερες πιθανότητες εμφανίζεται το ενδεχόμενο να έρθουν σε… δύσκολη θέση ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει βάσει των απαιτήσεων που υπάρχουν.


Αυτήν την στιγμή οι πάντες στον Ολυμπιακό προσπαθούν να συνέλθουν από την χθεσινή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το κλίμα δεν είναι το καλύτερο που έχουν ζήσει οι ερυθρόλευκοι...

Στο Λιμάνι περιμένουν ότι οι παίκτες με προσωπικότητα θα βγουν μπροστά το βράδυ της Τρίτης και θα μπορέσουν να προστατεύσουν την ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, ώστε να μη χαθεί ο στόχος της Ευρώπης. Σε ένα ματς στο οποίο κρίνονται πολλοί και πολλά, αν και είναι βέβαιο ότι το προσεχές διάστημα θα ληφθούν εκ μέρους της διοίκησης του Ολυμπιακού σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια της σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ