2014-12-07 13:34:04
Φωτογραφία για ΧΟΡΗΓΟΙ... ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ
Δύο χορηγοί ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Μίκαελ Σουμάχερ, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον Γερμανό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Με βάση την ψυχρή επιχειρηματική λογική έχουν δίκιο. Με βάση ωστόσο τον κώδικα της ηθικής, η απόφασή τους είναι –το λιγότερο- αμφιλεγόμενη. Ο λόγος για τις δύο ελβετικές εταιρείες μόδας Navyboot και Jetset, οι οποίες επιβεβαίωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους ως χορηγοί του Μίκαελ Σουμάχερ. Ετσι απαλλάχθηκαν από ένα συμβόλαιο ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Πριν λίγους μήνες είχε κάνει το ίδιο και ένας άλλος χορηγός του Σούμι, μία γερμανική εταιρεία εμφιαλωμένου νερού και ισοτονικών ποτών.

Αντίθετα προς τις δύο ελβετικές φίρμες, οι οποίες ανήκουν στον επιχειρηματία Φιλίπ Γκάιντουλ, οι περισσότεροι χορηγοί του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 σκέφτονται εντελώς διαφορετικά. Έτσι συνεχίζουν τη συνεργασία τους μαζί του, αν και ο 45χρονος Γερμανός είναι εδώ και σχεδόν έναν χρόνο βαριά τραυματισμένος και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Μεταξύ των πιστών χορηγών του Μίκαελ Σουμάχερ περιλαμβάνεται και η Mercedes, η οποία έχει ανακοινώσει επίσημα, ότι δεν πρόκειται να λύσει ούτε κατά διάνοια το συμβόλαιό της με τον Γερμανό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ