2014-12-07 20:00:08
Φωτογραφία για ΚΑΡΠΕΡΝΑΡΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙ
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά για αποστασία, εξαπέλυσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας επί του Προϋπολογισμού του 2015.  Όσον αφορά στην στάση του δήλωσε: «Δεν μπαίνω σε μαντρί. Και αν ήμουν σε μαντρί, θα έβγαινα».

«Υβρίζετε ιταμώς και προσβάλλετε», υποστήριξε ο Β. Καπερνάρος και αναρωτήθηκε: «Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε ορισμένους μη βουλευτές εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένους μη εχέφρωνες να μιλούν για αποστασία…Αν είναι κάποιος Έλλην Βουλευτής με αυτή την ορολογία;» και «με πιο δικαίωμα προσβάλλετε και σπιλώνετε προσωπικότητες και υπολήψεις; Μήπως είστε αποστάτες εσείς, όχι όλοι, από το Σύνταγμα;».

Έκανε λόγο για «μηχανουργεία αυτών που μηχανεύονται δήθεν μηχανισμούς αποστασίας», ενώ υπαινίχθηκε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε συνεννόηση με την κυβέρνηση: «Μη τυχόν και τα βρήκατε με την κυβέρνηση; Μήπως θέλετε έτσι να εξασφαλίσετε ημεροχρονολογία εκλογών και μετά να συμφωνήσετε στο πρόσωπο του Προέδρου;» διερωτήθηκε.


Όπως γίνεται φανερό, σε υψηλούς τόνους εξελίσσεται η συζήτηση επί του προϋπολογισμού στη Βουλή, με την αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, να κορυφώνεται λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Euroworking Group την Δευτέρα, όπου ο Γκίκας Χαρδούβελης θα ζητήσει μια τεχνική παράταση ολίγων εβδομάδων του υπάρχοντος προγράμματος. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ανταλλάσσουν κατηγορίες περί «καταστροφικής πολιτικής» ενώ κλιμακώνεται και η συζήτηση με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ