2014-12-08 23:16:25
Φωτογραφία για Δες πως σε χρησιμοποιεί Ρωμανέ το σύστημα
Αγαπητό Tromaktiko,

Eίμαι σαράντα κάτι ετών και οφείλω ως γηραιότερος και λόγω εμπειρίας σοφότερος... όσο γίνεται... να πω λοιπόν το έξης στον Ρωμανό... Υπάρχει μία παγκόσμια τακτική για τους κυβερνώντες , όταν θέλουν να περάσουν αντιλαϊκά μέτρα στην εκάστοτε βουλή, παρουσιάζουν ένα θέμα άσχετο. Σου θυμίζω την μικρή Μαρία με τους Ρομά, τη Χρυσή Αυγή κατά καιρούς, και πολλά άλλα ανούσια πράγματα που δεν ενδιαφέρουν στην πραγματικότητα... Τουλάχιστον όχι όλους... 

Θέλω λοιπόν να σε ενημερώσω πως έτσι ακριβώς χρησιμοποιεί το σύστημα τους εσένα τώρα! Δοθείσης της προσωρινής δημοσιότητας που έχεις θα μπορούσες αν θες να επαναστατήσεις πραγματικά και όχι... Κολωνακιωτικα... Πάρε ένα από αυτά τα μικρόφωνα που σου προτάσσουν κάθε μέρα και πες τους για τους 2000 αυτόχειρες, τους συνταξιούχους, για τα παιδιά που λιποθυμάνε στα σχολεία από πείνα, για τα ναρκωτικά, για... ξέρεις κι άλλα να τους πεις αν θες... Γιατί αν δε θες... ξεπουλήθηκες κι εσύ στο βρώμικο σύστημα τους... Και περνάνε τώρα κι άλλα μνημόνια και παλούκια για αυτούς που ζουν... Ξέρεις μακριά από το Π.Ψυχικό, Εκάλη Πολιτεία κλπ κλπ άλλα όλα τα κανάλια είναι πάνω σου να μας δείξουν αν τελικά θα σπουδάσεις ή όχι.


Και τους άλλους... που αν έχεις ακούσει δουλεύουν μέχρι τα βαθιά γηρατειά τους για να πάρουν... όσα τρως εσύ για μία βόλτα για σκι! 

Σε ενημερώνω ακόμα πως κάτω στην Αθήνα δεν υπάρχουν μονό μπαχάλακηδες υπάρχουν και τυπάκια που νοιάζονται για τα πιστεύω σου και τρώνε ξύλο γιαυτό... μην τους προδίδεις τσάμπα!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ