2014-12-09 02:03:06
Φωτογραφία για Πτώση τζίρου στα καταστήματα εστίασης στο κέντρο του Βόλου
Μεγάλη είναι η πτώση του τζίρου στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στο κέντρο του Βόλου από τη στιγμή που εφαρμόστηκαν τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα, με τη χρήση λεωφορειόδρομου και την απαγόρευση στάθμευσης σε Ιάσονος και Δημητριάδος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης κ. Γιάννης Γρηγορίου, η πτώση του τζίρου είναι μεγάλη, γι’ αυτό και θα ζητηθεί από τη δημοτική αρχή, να εξετάσει την άρση απαγόρευσης στάθμευσης σε Ιάσονος και Δημητριάδος μετά τις 9.30 το βράδυ, οπότε λιγοστεύει και η κίνηση των λεωφορείων, αλλά είναι η ώρα κατά την οποία οι συμπολίτες και οι επισκέπτες πηγαίνουν στα καταστήματα εστίασης για να εξυπηρετούνται.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, από συζήτηση που είχε με τους καταστηματάρχες, λόγω των κυκλοφοριακών μέτρων, ο τζίρος, ειδικά σε σουβλάκια και καφέδες τις μεσημβρινές ώρες, έχει πέσει σε ποσοστό 70 μέχρι 90%. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης, όταν οι Βολιώτες δεν μπορούν να σταθμεύσουν, πλήττονται «τα καταστήματα από τα καφέ της Κουμουνδούρου, μέχρι και την παραλία, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου που δεν βρίσκουν να σταθμεύσουν ούτε στην οδό Πολυμέρη».


«Είναι επιτακτικό να επιτρέπεται, μετά τις 9.30 το βράδυ η στάθμευση στην αριστερή πλευρά των οδών Ιάσονος και Δημητριάδος, αλλά και τις Κυριακές», ανέφερε ο Γιάννης Γρηγορίου, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μέχρι να βρεθούν χώροι στάθμευσης που θα αποσυμφορήσουν τους δρόμους και εξέφρασε την ευχή να πεζοδρομηθεί το κέντρο.

Ο κ. Γρηγορίου, επισήμανε ότι έχουν γίνει η παρατηρήσεις και θα γίνουν επισημάνσεις στη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ