2014-12-09 08:09:26
Φωτογραφία για ΑΥΤΗ είναι η γυναίκα «φαβορί» για την Προεδρία της Δημοκρατίας! [photo]
Στον δρόμο που χάραξε πρώτος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, προτείνοντας γυναίκα για Πρόεδρο της Βουλής κινείται ο Αντώνης Σαμαράς... σε ότι αφορά το πρόσωπο που θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να είναι εκείνος που όχι μόνο θα έχει προτείνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας γυναίκα υποψήφια για το ανώτατο αξίωμα της χώρας, αλλά και να εκλεγεί επί των ημερών του.

Μετά την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλής, ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται αποφασισμένος για το πρόσωπο που θα προτείνει και ενημέρωσε μάλιστα τον Κώστα Καραμανλή για την πρόθεσή του να προτείνει ως υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας, γυναίκα που είχε υπάρξει και προσωπική επιλογή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αφού έχει διατελέσει βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα λέγεται ότι λίγες ημέρες πριν, τόσο ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, όσο και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη,βολιδοσκόπησαν την εν λόγω πρώην βουλευτής της ΝΔ, η οποία συναίνεσεσε μια τέτοια πιθανότητα. Μάλιστα ο πατέρας της υπήρξε στενός φίλος του Γεωργίου Παπανδρέου, η ίδια ασχολείται με εκδόσεις, έχει -έστω και μακρινή- συγγένεια με τον πρωθυπουργό, και ο παππούς της ήταν ο πρώτος υπουργός Αεροπορίας.

Ο λόγος για την κ. Χρυσή Καρύδη.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ