2014-12-09 08:44:13
Φωτογραφία για «ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ!»
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, από την ευρεία νίκη των πιτσιρικάδων απέναντι στον ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο στο Ρέντη με 6-0!

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε στον «Γαύρο» για τη νίκη του τμήματος Κ15, τονίζοντας αρχικά: «Το παιχνίδι έγινε εύκολο από τη στιγμή που προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα. Το σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά έγινε 3-0 και σίγουρα η υπόθεση νίκη τελείωσε από νωρίς στο ματς. Τα πάντα στη συνέχεια για εμάς ήταν πιο εύκολα».

Όσον αφορά την απόδοση της ομάδας και τη συνέχεια, ο Τάσος Θέος σχολίασε: «Έχουμε πει ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ποιότητα και σε κάθε ματς δείχνει το ταλέντο της. Αλλά βλέπουμε ότι τα παιδιά βελτιώνονται μέσα από τη δουλειά και δε μένουν μόνο στο ταλέντο τους και λειτουργούν ως ένα σύνολο και αυτό βγαίνει θετικά προς την ομάδα. Σε κάθε παιχνίδια βλέπουμε συνεχώς κάποιο θετικό στοιχείο από τα παιδιά και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί.

Αυτά τα παιδιά θέλουν παιχνίδια και χρόνο και πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί να τα πηγαίνουμε καλά μέχρι τώρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παύουμε να δουλεύουμε και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτός είναι ο σκοπός μας και το επισημαίνουμε σε κάθε παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές και τα παιδιά το εφαρμόζουν. Λειτουργούμε με τη λογική ότι πάνω απ’ όλα η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ