2014-12-09 09:57:10
Φωτογραφία για Μεγάλη προσοχή: Πατρινοί έστελναν ΒΡΩΜΙΚΑ μηνύματα σε γυναίκες της διπλανής πόρτας και τελικά...!
Τα «βρόμικα», sms που τάχα έστελναν γυναίκες της διπλανής πόρτας οι οποίες υπόσχονταν αχαλίνωτη χωρίς ταμπού και ντροπές επαφή και δεν δίσταζαν ακόμη και να φωτογραφίζονται σε αποκαλυπτικές στάσεις, ήταν το «δόλωμα» που έκανε αρκετούς να ονειρεύονται ότι μπορούν να έχουν επαφές μαζί τους... εδώ και τώρα! Όταν τελικά διαπίστωναν ότι το κινητό τους τηλέφωνο είχε χρεωθεί με εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες ευρώ, ήταν αργά!

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών, όπως και κάποιοι από την Πάτρα, την «πάτησαν» από τη σατανική κομπίνα εταιρίας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών -στο Κολωνάκι- και τελικά βρέθηκε να χρωστά τεράστια ποσά (έως και 5.000 ευρώ) στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες είχε σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν τον λογαριασμό του με διπλές και τριπλές χρεώσεις.

Για πολλά από τα θύματα τα όνειρα για «ξέφρενες» στιγμές έγιναν... εφιάλτες, καθώς κινδύνεψαν να κλείσουν ακόμη και τα σπίτια τους, αφού δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν στη σύζυγό τους πώς έφτασε τόσο «φουσκωμένος» ο λογαριασμός του κινητού τους!Η απάτη αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες πολιτών, όταν πήραν στα χέρια τους τον λογαριασμό του κινητού τους.


Αρχικά οι χειριστές των υπολογιστών της εταιρίας εντόπιζαν χρήστες του διαδικτύου που έμπαιναν από το κινητό τους σε ιστοσελίδες γνωριμιών, οι οποίες υπόσχονταν να τους οδηγήσουν στον... παράδεισο χωρίς περιορισμούς, ικανοποιώντας τα βίτσια που είχε ο καθένας.

Μόλις εντόπιζαν το εύκολο θύμα, έβαζαν σε εφαρμογή το κόλπο. Ο ιδιοκτήτης του κινητού λάμβανε μήνυμα από πενταψήφιο αριθμό και, όταν το άνοιγε, έμενε με το στόμα ανοιχτό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ