2014-12-09 13:24:18
Φωτογραφία για Τσάμπιονς Λιγκ: Η ώρα της κρίσης για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απόψε (21:45, NS1) τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ψάχνοντας τη νίκη απέναντι στη Μάλμε, η οποία θα του δώσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και θα του επιτρέψει να ελπίζει για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και με το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να μην είναι το καλύτερο δυνατό, ο Ολυμπιακός ψάχνει το αντίδοτο απόψε. Σε μια ευρωπαϊκή βραδιά, θέλει τη νίκη, η οποία θα του χαρίσει, εκτός από την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και ίσως την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, την απαιτούμενη ηρεμία προκειμένου να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του και στο ελληνικό πεδίο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη Μάλμε, από την οποία ηττήθηκαν 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, και θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσουν στην 3η θέση. Σε περίπτωση ήττας, η Μάλμε θα είναι αυτή που στην ισοβαθμία θα πάρει το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ.


Σε περίπτωση νίκης τώρα, ο Ολυμπιακός θα περιμένει ένα δώρο από την Ατλέτικο στο Τορίνο. Σε περίπτωση που οι Ισπανοί επικρατήσουν της Γιουβέντους, τότε στην ισοβαθμία ο Ολυμπιακός θα υπερτερεί των Ιταλών και θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τη 2η θέση και θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο αλλαγές από Μίτσελ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο. Τη θέση του θα πάρει ο Κασάμι, ο οποίος στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο θεσμό ήταν ο καλύτερος παίκτης και φυσικά ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος απέναντι στη Γιουβέντους. Η αλλαγή ακούει στο όνομα Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος θα αντικαταστήσει στην αρχική 11άδα τον Αφελάι.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Μήτρογλου αναμένεται να πάρει μια ακόμη ευκαιρία και θα ξεκινήσει αντί του Μπενίτες στην κορυφή, με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ σε ελεύθερο ρόλο πίσω του.

Από την πλευρά τους οι Σουηδοί, οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, θα παραταχθούν με το αγαπημένο τους 4-4-2, ενώ μένει να δούμε ποια θα είναι η έκπληξη την οποία προανήγγειλε ο Έγκε Χαρέιντε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Στεφάν Λανουά, ενώ οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν μείνει απούλητα μόλις 3.500 εισιτήρια.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ