2014-12-09 14:36:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΜΕ
Κρίσιμο από όλες τις απόψεις είναι το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Μάλμε (21:45, Novasports 2) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Μίτσελ προτίθεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τη συνήθη ενδεκάδα του Champions League αλλά με δύο αλλαγές.

Κασάμι και Φουστέρ θα πάρουν τις θέσεις των Μιλιβόγεβιτς (είναι τραυματίας και μαζί με τον επίσης νοκ άουτ Ντουρμάζ είναι οι δύο παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής) και Αφελάι αντίστοιχα.

Ο Μήτρογλου αναμένεται να πάρει μία ακόμη ευκαιρία αντί του Μπενίτες κι έτσι η πιθανότερη σύνθεση για τους ερυθρόλευκους είναι: Ρομπέρτο (τερματοφύλακας), Ελαμπντελαουί (δεξί μπακ), Μαζουακού (αριστερό μπακ), Μποτία, Αμπιντάλ (στόπερ), Εντινγκά, Μανιάτης, Κασάμι (κεντρικά χαφ), Φουστέρ, Τσόρι (μεσοεπιθετικοί) και Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Η Μάλμε θα παραταχθεί με αρκετά επιθετικό σχήμα και στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη μεταπήδηση στο Europa League. Εκτός μάχης είναι ο βασικός στόπερ Γιόχανσον λόγω τιμωρίας, ενώ μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Χαρέιντε είναι ότι η ομάδα του έχει δώσει τον τελευταίο μήνα δύο παιχνίδια, αυτό με τη Γιουβέντους στη Σουηδία και ένα για το Κύπελλο, μιας και το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου.

Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-4-2 είναι η εξής: Όλσεν, Χάλστι, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Τίνερχολμ, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν, Τέλιν και Ρόζενμπεργκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ