2014-12-09 16:51:14
Φωτογραφία για ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ... ΤΡΑΜΠΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ-ΑΛΒΕΣ
Οι Τούρκοι κάνουν πάλι... μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τον Ολυμπιακό και μάλιστα, εδώ και μερικές εβδομάδες, συντηρείται το φερόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπρούνο Άλβες.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας "minute15.com", οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει για τον Πορτογάλο στόπερ, τη στιγμή που ο Τζίμι Ντουρμάζ φαίνεται να μην... υπολογίζεται.

Μάλιστα, για τον ακραίο του Θρύλου είχε ενδιαφερθεί ξανά η Φενέρ, αλλά η τιμή του ήταν πολύ υψηλή και το θέμα δεν προχώρησε, καθώς μετά τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμ, η Φενέρ θέλει τον Ντουρμάζ για να αντικαταστήσει τον Κούιτ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το θέμα του Άλβες, υπάρχουν δηλώσεις και του πατέρα του, ο οποίος σχετικά με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, σημειώνει πως ναι μεν δεν αποκλείεται δανεισμός του παίκτη, αλλά... αποκλείει κανονική μεταγραφή.

«Ο δανεισμός μπορεί να τεθεί προς συζήτηση. Αλλά μια μεταγραφή είναι πολύ δύσκολο να γίνει, λόγω οικονομικών θεμάτων. Η οικονομική κατάσταση στην Πορτογαλία δεν είναι πολύ καλή», ήταν τα λόγια του πατέρα του Άλβες, Γουάσινγκτον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ