2014-12-09 17:04:07
Φωτογραφία για ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Απόλυτα επιτυχημένος κρίνεται ο απολογισμός της Ακαδημίας Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, που έλαβε μέρος στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Δράμα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οκτώ μετάλλια συνολικά, (δυο χρυσά, τρία ασημένια, τρία χάλκινα) κατέκτησαν οι νεαροί αθλητές του Θρύλου που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και έβαλαν θετικό πρόσημο στην παρουσία τους στο Open την Δράμας. Στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα αγωνίστηκαν συνολικά 197 αθλητές και αθλήτριες, που είναι ο υψηλότερος αριθμός στη φετινή αγωνιστική περίοδο και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο «∆ηµήτρης Κραχτίδης», όπου καταγράφηκαν μία σειρά από συναρπαστικά παιχνίδια. Τα δυο χρυσά κατέκτησαν για τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Γιαννούτσος στη μικρή κατηγορία παμπαίδων (Β) και η Κωνσταντίνα Παρίδη στις Νεάνιδες.

Από κει και πέρα στις Παγκορασίδες τη 2η θέση πήρε η Μαίρη Κοκουτού και την 3η η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.


Στις Κορασίδες δεύτερη αναδείχθηκε η Ιωάννα Γερασιμάτου ενώ 2η “τερμάτισε” και η Ευαγγελία Οικονόμου στις Νέανιδες. Κατά τα λοιπά το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος και Ξανθός Παναγόπουλος στους Έφηβους, ολοκληρώνοντας την “γεμάτη μετάλλια” παρουσία του Θρύλου στη διοργάνωση.

Μια ακόμα πρωτιά για την Παρίδη

Στις νεάνιδες η Κωνσταντίνα Παρίδη κατέκτησε μία ακόμα πρωτιά στην κατηγορία. Στον τελικό επιβλήθηκε με 3-0 σετ της “ερυθρόλευκης” επίσης Ευαγγελίας Οικονόμου (11-4, 11-7, 11-5). Στα τρία σετ κρίθηκε και ο τελικός στις κορασίδες. Η Ιωάννα Γερασιμάτου ηττήθηκε εκεί (11-9, 11-6, 11-5) από την Ελισάβετ Τέρπου. Στις λεπτομέρειες έχασε το χρυσό και η Μαίρη Κουκουτού που βρέθηκε πίσω με 2-0 στα κορίτσια από τη Δέσποινα Μυτακίδου, ισοφάρισε σε 2-2 και έχασε τελικά στο «κόντρα» σετ. Η εξέλιξη 12-10, 11-6, 6-11, 5-11 και 11-5.

Διπλή ανατροπή ο Γιαννούτσος

Στη μικρή κατηγορία των παμπαίδων έδωσαν εξίσου δυνατή αναμέτρηση στα πέντε σετ ο Σωκράτης Γιαννούτσος και ο Ανδρέας Καραμούτης. Ο Γιαννούτσος βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2 και τελικά έφτασε στην επικράτηση (10-12, 11-7, 7-11, 11-9, 11-8)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ