2014-12-09 18:15:47
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τη ΜΕΡΚΕΛ; Γιατί ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης;
Όπως αναφέρει η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Bild η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι και κατέρρευσε.

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματός της (CDU) όπου επανεκλέγει με συντριπτικό ποσοστό ή Άνγκελα Μέρκελ έδινε συνέντευξη στο ZDF στο ξενοδοχείο Dorint στην Κολωνία όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά.

Και η Bild συνεχίζει "Η Μέρκελ κατέρρευσε; Ζαλίστηκε ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;"

Για 8η φορά η Μέρκελ εξελέγη πρόεδρος

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, 60 ετών, επανελεξέγη σήμερα πρόεδρος του συντηρητικού κόμματος Ένωση Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στο συνέδριό του στηνΚολονία, για όγδοη φορά, συγκεντρώνοντας το 96,72% των ψήφων.

Το 2012 η Μέρκελ είχε εξασφαλίσει το 97,94% των ψήφων, την καλύτερή της επίδοση ιστορικά. Ήταν ούτως ή άλλως η μόνη υποψήφια για την προεδρία της CDU, του μείζονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, στο συνέδριό του.


Η Μέρκελ, που είναι καγκελάριος της Γερμανίας τα τελευταία εννέα χρόνια, είναι επίσης πρόεδρος της CDU τα τελευταία 14 χρόνια, αφότου τερματίστηκε η εποχή της κυριαρχίας του Χέλμουτ Κολ στις τάξεις της γερμανικής συντηρητικής παράταξης.

Ήταν η πρώτη γυναίκα η οποία αναδείχθηκε επικεφαλής ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα της Γερμανίας το 2000.

Ενώπιον των συνέδρων του κόμματός της, η Μέρκελ έκανε μια ομιλία διάρκειας περίπου μιας ώρας νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της οποίας χαρακτήρισε την κυβέρνησή της έναν παράγοντα ο οποίος εγγυάται τη σταθερότητα στην Ευρώπη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ