2014-12-09 18:30:14
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ
Το ρεπό της Δευτέρα (08/12) ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι πρώτος στον όμιλό του και να μην κινδυνεύει από κανέναν ουσιαστικά, όμως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να δει ξανά εικόνα όπως αυτή της Κυριακής κόντρα στον Κόροιβο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε στους παίκτες του ρεπό τη Δευτέρα (08/12) για να αποφορτιστούν από το βαρύ πρόγραμμα που είχαν το τελευταίο διάστημα και σήμερα τους περιμένει εκ νέου στο ΣΕΦ έτσι ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για το ματς της Παρασκευής (12/12) με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το παιχνίδι με τους Σέρβους άλλωστε αναμένεται να έχει και αρκετό κόσμο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αδερφοποιημένοι με αυτούς της ομάδας του Βελιγραδίου και έχουν ένα έξτρα κίνητρο να βρεθούν στο ΣΕΦ. Ετσι ο Σφαιρόπουλος θέλει από την ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να μην απογοητεύσει το λαό της.

Σε αυτή την αναμέτρηση δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη δράση και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Εκτός παραμένει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ναι μεν θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δύσκολα θα παίξει πριν από το ματς με τη Γαλατάσαραϊ (18/12), στο οποίο θα κάνει τελική… πρόβα ο Ολυμπιακός πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ