2014-12-09 20:58:39
Φωτογραφία για Συνεργασία WIND HELLAS και WhatsAppTM....δωρεάν η χρήση δεδομένων του WhatsApp
Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε ανακοινώνει την συνεργασία με την WhatsApp Inc., ώστε από 1 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2015, όλοι οι συνδρομητές . της Q, παλιοί και νέοι, να απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν και απεριόριστα (χωρίς πολιτική ορθής χρήσης) τη χρήση δεδομένων της WhatsApp εφαρμογής, χωρίς καμία προϋπόθεση.

Από 1η Μαρτίου 2015 και μετά, οι συνδρομητές θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση της εφαρμογής για μέγιστο διάστημα 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας, διάστημα που θα ανανεώνεται για ακόμα 60 ημέρες κάθε φορά που γίνεται μια ανανέωση.

Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιείται κάποια ανανέωση σε αυτό το διάστημα, η χρήση της εφαρμογής θα καταναλώνει από τον όγκο του εκάστοτε ενεργού πακέτου ή προσφοράς δεδομένων του συνδρομητή, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενεργό πακέτο ή προσφορά δεδομένων, η χρέωση της χρήσης δεδομένων της εφαρμογής θα είναι 0,1€/ΜΒ σε βήματα του 1KB.


Επίσης, οι νέοι συνδρομητές που θα ενεργοποιηθούν στην Q από την 1η Μαρτίου 2015 και μετά, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσουν μια οποιαδήποτε ανανέωση για να απολαμβάνουν δωρεάν τη χρήση της εφαρμογής.

Στην προσφορά της δωρεάν χρήσης δεδομένων της εφαρμογής περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες της εφαρμογής WhatsApp, ενώ ο εντοπισμός και η προβολή της τοποθεσίας σε χάρτη εξαιρείται, καθότι οι ενέργειες αυτές χρησιμοποιούν εξωτερική εφαρμογή. Επίσης, η δωρεάν χρήση δεν ισχύει σε καθεστώς περιαγωγής.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1222 από κινητό Q card (0,24€/ κλήση) ή 6935601260 από σταθερό τηλέφωνο (με χρέωση για κλήσεις προς κινητά).

Η WhatsApp δεν υποστηρίζει ούτε εγκρίνει προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν προσφέρονται από τη WhatsApp. Το WhatsApp είναι ένα εμπορικό σήμα της WhatsApp Inc. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ