2014-12-09 22:15:06
Φωτογραφία για Ρέμος και Μπόσνιακ έγιναν δότες μυελού των οστών
Μάθημα ανθρωπιάς και παράδειγμα προς μίμηση λίγο πριν γίνουν γονείς έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, που έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η εγκυμονούσα σύντροφός του, που σε περίπου δύο μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, πήγαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Κέντρου Λήψης Δειγμάτων Μυελού των Οστών της Κλινικής «ΡΕΑ» και του Συλλόγου «Όραμα – Ελπίδας» και διέθεσαν δύο λεπτά από τον χρόνο τους για να βοηθήσουν κάποιον συνάνθρωπό μας.

«Σε κάποιες ασθένειες, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική θεραπεία που μπορεί να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Ο εθελοντισμός είναι μια γενναία πράξη, που όμως όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε. Μπροστά στο τεράστιο αυτό δώρο της ζωής που προσφέρουμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το τολμήσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Κλινικής «ΡΕΑ,» Κυριάκος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης.

Εκτός από τον Αντώνη και την Υβόννη, εθελοντές δότες μυελού των οστών έχουν γίνει κι άλλα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, με πρώτο τον Σάκη Ρουβά, αλλά και την Δούκισσα Νομικού, αθλητές και Ολυμπιονίκες. Θυμίζουμε ότι για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης αρκεί να είναι 18 - 44 ετών και, αφού προσέλθει στο Κέντρο Λήψης, μπορεί να σώσει έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη, δαπανώντας μόλις δύο λεπτά από τον χρόνο του.

πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ