2014-12-10 14:30:13
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...»
Τη σοβαρότητα και το πάθος που δεν έδειξε στους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στη χθεσινή νίκη επί της Μάλμε, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέτρος Καραβίτης.

Ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League παρουσιάστηκε ο Πέτρος Καραβίτης, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Ο παλαίμαχος αμυντικός τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι στο χθεσινό παιχνίδι, στη νίκη επί της Μάλμε με σκορ 4-2, ήταν σοβαροί και είχαν το πάθος που δεν είχαν παρουσιάσει στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τη συνέχεια, τόνισε ότι η ομάδα του Μίτσελ χρειάζεται ενίσχυση, αφού ο Εντινγκά θα λείψει στο Κόπα Άφρικα και ο Αμπιντιάλ φαίνεται πως αποχωρεί τον Δεκέμβρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Καραβίτης:

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League

«Μεγάλη επιτυχία , πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό , έπαιξε με τις δύο πρωταθλήτριες και τις κέρδισε, είχαμε την αποτυχία στο Μάλμε με έναν απαράδεκτο διαιτητή. Έκανε ένα άσχημο παιχνίδι στην Ισπανία, αλλά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού. Πριν από το παιχνίδι είπα ότι έπρεπε να είχε σοβαρότητα και πάθος. Σε κάποια παιχνίδια όπως με ΠΑΟΚ και Γιάννινα η ομάδα δεν ήταν όπως έπρεπε».

Για το αν κάποιοι ποδοσφαιριστές διαλέγουν παιχνίδια

«Είδαμε χθες τον Φουστέρ να πέφτει με αυτοθυσία στη φάση του γκολ και να σκοράρει, ο Κασάμι έτρεχε… “σαν το σκυλί” χθες. Χωρίς να το θέλεις σε κάποια παιχνίδια παίζεις καλύτερα. Συμβαίνει διαχρονικά αυτό ακόμα και όταν παίζαμε εμείς».

Για την αμυντική λειτουργία και το τι φταίει:

«Πιστεύω ότι είναι θέμα τακτικής και θέμα προπόνησης, όπως και φυσικά θέμα ταχύτητας. Στην Ελλάδα γενικώς υστερούμε σε ταχύτητα. Δυο αντεπιθέσεις έκανε η Μάλμε και δεχτήκαμε δυο γκολ. Τα δυο ακραία μπακ είναι καλοί επιθετικά, όμως αμυντικά υστερούν. Λείπει η ταχύτητα και η αλληλοκάλυψη. Πιστεύω ότι τα έχει αντιληφθεί ο προπονητής και θα τα δουλέψει».

Για την πίεση στην οποία βρίσκεται ο Μίτσελ

«Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Ο Ζαρντίμ για παράδειγμα είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής, τον είχαμε εδώ και τον διώξαμε σαν αποτυχημένο. Ο Μίτσελ είναι υπό πίεση σε κάθε παιχνίδι. Έχει τα προτερήματα και τα προσόντα, αλλά πρέπει να βοηθηθεί και με μεταγραφές».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα τον Ιανουάριο

«Χρειάζονται προσθήκες. Για παράδειγμα ο Εντιγκά θα φύγει για το Κόπα Άφρικα και θα λείψει καιρό. Για μένα στη μεσαία γραμμή χρειάζεται οπωσδήποτε μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στη συνέχεια. Όπως και αν τελικά φύγει ο Αμπιντάλ στην άμυνα».

Για το μήνυμά του στον κόσμο όσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου:

«Δεν είναι δυνατόν να βρίζουμε το Μήτρογλου. Ευτυχώς , χθες ξεκίνησε να βάζει γκολ και ελπίζουμε να ξαναβρεί τη φόρμα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ