2014-12-10 15:21:07
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΓΙΟΡΤΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σε ένα ματς γιορτή στο ΣΕΦ, στο οποίο αναμένεται να γίνει και το πρώτο sold out από τους οπαδούς, οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν με νίκη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας θα υποδεχθούν στο φαληρικό στάδιο τους Σέρβους και δεν θα επιθυμούσαν να... παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην κερκίδα, μια και οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι κι ετοιμάζουν… φιέστα.

Με σοβαρότητα και προσοχή θα προσπαθήσουν οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, που θα είναι το όγδοό τους φέτος στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού εξελίσσονται σε εντατικό ρυθμό, αλλά και με προβλήματα στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας τεχνικό δεν είχε χθες (09/12) στη διάθεσή του το Βαγγέλη Μάντζαρη, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως φυσικά και τους τραυματίες εδώ και καιρό Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Το καλό είναι πως ο Ματ Λοτζέσκι και ο Δημήτρης Κατσίβελης έβγαλαν μέρος του ομαδικού προγράμματος και αμφότεροι αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή (12/12, 21.45).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η επανεύρεση του νοήματος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η επανεύρεση του νοήματος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ