2014-12-10 16:24:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο "gazzetta.gr" τονίζοντας ότι δεν έχει προτίμηση για τον αντίπαλο στην κλήρωση της Δευτέρας, ενώ στάθηκε και στο φιλανθρωπικό έργο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά Μετά τη νίκη με 4-2 επί της Μάλμε αλλά και της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Europa League, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για την κλήρωση της Δευτέρας (15/12).

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σπουδαίο φιλικό που θα δώσουν στις 18/12 οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με τους ρεπόρτερ της ομάδας αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, με σκοπό να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης του Πειραιά (κάθε εισιτήριο κοστίζει μόλις 2 ευρώ και μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει).

Πριν λίγες μέρες, ο Κριστιάν Καρεμπέ μαζί με άλλα σπουδαία «αστέρια» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ήταν στην παρέα του Καναβάρο, σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα «κόντρα» στους φίλους του Λουίς Φίγκο. Ο υπεύθυνος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ξεχώρισε με την παρουσία εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Μπανγκόκ με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.


Το ευαίσθητο πρόσωπό του κι η δράση του σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα έχουν φανεί κατά το πρόσφατο παρελθόν. Πέρα από το ότι έχει συμμετάσχει σε διάφορους φιλανθρωπικούς αγώνες, τελευταία εκπροσώπησε μαζί με την κα. Βερούσκα Γεωργαντή, τους ερυθρόλευκους στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και της Unicef στη Νέα Υόρκη.

«Ήταν ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι με τόσους θρύλους. Τόσοι άνθρωποι ήρθαν να μας δουν, να συμμετέχουν σ' αυτό το event. Στην Ασία αγαπούν το ποδόσφαιρο και εμείς ως παίκτες, θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το αίσθημα με τους φιλάθλους και είμαστε πολύ - πολύ χαρούμενοι γι αυτό».

Στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το αν θα είναι στις 18/12 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους υπαλλήλους της ΠΑΕ αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Ελπίζω να είμαι. Τη Δευτέρα έχω την κλήρωση στη Νιόν, η ατζέντα είναι γεμάτη. Eλπίζω να λάβω μέρος».

Για το ποιον θέλει στο Europa League: «Οποιοδήποτε».

Όσο για τη γνώμη του για το τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στο φετινό Europa League, απάντησε; «Θα δούμε, ας το αφήσουμε να είναι έκπληξη».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στην κάμερα του gazzetta.gr:
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ