2014-12-11 00:50:10
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!
Μία σημαντική πρόκριση πέτυχαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στους «16» του Youth League και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε στο Ρέντη και τη νίκη με 2-0, ο προπονητής των ερυθρόλευκων Βασίλης Βούζας μίλησε στον «Γαύρο»:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και οι παίκτες μας έπιασαν μία καλή απόδοση και δίκαια κέρδισαν. Συνεχίζουμε εμείς στον θεσμό και αυτό είναι το σημαντικό, θα περιμένουμε τώρα τον αντίπαλο και πιστεύω πως έχουμε δυνατότητες να πάμε και παρακάτω στη διοργάνωση, ήδη τα παιδιά το έχουν πιστέψει.

Τους ανήκει ολοκληρωτικά η πορεία και η πρόκριση, εμάς δεν ήταν στόχος μας αυτός τα ίδια τα παιδιά έβαλαν αυτόν τον πήχη ψηλά και νομίζω ότι μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει καλά. Στόχος μας όμως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και συνεχίζουμε σοβαροί στα παιχνίδια αυτά και η δουλειά με τη βελτίωση πρέπει να είναι διαρκής και επιβεβλημένη».

Όσον αφορά για το αν το χθεσινό ματς ήταν το καλύτερο των Νέων ως τώρα στην Ευρώπη, σχολίασε: «Η ομάδα συνεχώς σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται και αυτό είναι το σημαντικό βλέπουμε καινούργια πράγματα, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές και αυτοί αξίζουν τα εύσημα και τα συγχαρητήρια για ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ