2014-12-11 09:31:09
Φωτογραφία για ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΛΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ
Σε αναζήτηση στόπερ βρίσκεται ο Ολύμπιακός, με τους Φιλίπ Ελάντερ και Μπρούνο Άλβες να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Ο Θρύλος συνεχίζει και το 2015 στην Ευρώπη και ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά πως αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό πρέπει να... "μαζέψει" την άμυνά του. Έτσι, ήδη έχει δώσει την εισήγησή του για έναν κεντρικό αμυντικό με σχεδόν βέβαιη και την αποχώρηση του Αμπιντάλ.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι, φαίνεται πως έχουν καταλήξει στους δύο υποψήφιους. Σύμφωνα με την «Live Sport», πρώτος είναι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάλμε, Φιλίπε Ελάντερ, και ο δεύτερος ένας παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, ο Μπρούνο Άλβες.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του πρώτου, ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να τον δει και στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Μάλμε και κρίνεται παίκτης με μεγάλη προοπτική λόγω της μικρής του ηλικίας.

Από την άλλη, ο Πορτογάλος είναι ένας έμπειρος αμυντικός με γνώση και της ελληνικής πραγματικότητας. Επίσης, η Φενερμπαχτσέ στην οποία ανήκει, ενδιαφέρεται για τον Ντουρμάζ και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ...ζεστός σε ενδεχόμενη ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ