2014-12-11 11:57:48
Φωτογραφία για Στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει...18 χρόνια μετά!
Η Κική Σεγδίτσα στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγες μέρες πριν τη παρουσίαση του βιβλίου της "Σπασμένα Καράβια Α. Βουγιουκλάκη-Γ. Ηλιάδης" αποκαλύπτει πως η στενή της φίλη Σλίκη έφυγε με ένα παράπονο: Ότι δε πρόλαβε να δει τον μεγάλο της έρωτα που δεν ήταν άλλος από το Γιώργο Ηλιάδη!

Σύμφωνα με συνεντευξή της στο περιοδικό "Λοιπόν" η Κική Σεγδίτσα θυμάται τη λαχτάρα που είχε η Αλίκη να τον δει λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τον ρωτούσε συνέχεια πότε θα τον δει αλλά ο Ηλιάδης λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να είναι κοντά της.

Τη στιγμή που τη πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της,τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε φύγει από τη ζωή.

Η δημοσιογράφος βουρκώνει και η φωνή της σπάει. Η Αλίκη ήταν μια από τις καλύτερες φίλες της. Έχει γράψει πολλά για εκείνη στα ρεπορτάζ της.

Ξέρει τα πάντα για τη ζωή της και τώρα φέρνει στο φως το μεγάλο έρωτα με άγνωστες λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό της αρχείο, από αυτό της Αλίκης και της κολλητής της φίλης Μουμούς Ηλιοπούλου που έφυγε πρόσφατα. αλλά και του αδελφού της , Αντώνη Βουγιουκλάκη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ