2014-12-11 12:40:17
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Ο Κώστας Μήτρογλου είναι από τους ποδοσφαιριστές που εκστασιάζονται όταν σκοράρουν και αυτό φαίνεται και στους πανηγυρισμούς του. Αλλοτε βγάζει και πετάει τη φανέλα (μέχρι και εσώρουχο έχει δείξει ως παίκτης του Πανιώνιου...), άλλοτε «πυροβολεί»!

Μάλιστα, στις... βολές του «χρησιμοποιεί» από... πιστόλια μέχρι πιο βαρύ οπλισμό... Κόντρα όμως στα ειωθότα ο διεθνής σέντερ φορ του Ολυμπιακού δεν πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στη Μάλμε, παρότι μάλιστα δεν ήταν κάποιο... κερασάκι στην τούρτα, αλλά καθοριστικότατο (διαμόρφωσε το 3-2) για να κόψει τη φόρα των φιλοξενούμενων και να κλειδώσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «πιστολέρο» λοιπόν αρκέστηκε να κατευθυνθεί προς το κόρνερ (με το κεφάλι κάτω σε κάποια σημεία της διαδρομής) για να συγχαρεί τον Τσόρι Ντομίνγκες που εκτέλεσε το κόρνερ. Πώς εξηγείται η σχεδόν απαθής αντίδραση;

Ηταν ουσιαστικά το... ψυχογράφημά του για όσα έχουν εκτυλιχθεί τον τελευταίο καιρό. Γιατί μετά τις μέρες της αποθέωσης ο ποδοσφαιριστής βίωσε και την αμφισβήτηση, η οποία εξελίχθηκε σε αποδοκιμασία με την καθολική γιούχα κατά την αντικατάστασή του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ : "Goal"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ