2014-12-11 13:25:09
Φωτογραφία για Ο Μήτρογλου ξεπέρασε τον Βαζέχα - Πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ιστορικό ήταν το γκολ που σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου απέναντι στη Μάλμε. Όχι γιατί επιτέλους απέσπασε το χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αλλαγής του από τον Μπενίτες αλλά γιατί ξεπέρασε τον Κριστόφ Βαζέχα και πλέον είναι ο πρώτος στη λίστα των σκόρερ των ελληνικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μήτρογλου μπορεί να μην διανύει και τις καλύτερες μέρες του με τη φανέλα του Ολυμπιακού από την στιγμή που ήρθε ως δανεικός από τη Φούλαμ όμως το τέρμα του απέναντι στη Μάλμε του χάρισε μια πρωτιά, η οποία δύσκολα θα σπάσει τα επόμενα χρόνια.

Σημείωσε το 13ο γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ξεπέρασε κατά ένα τέρμα τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 12 γκολ στον Παναθηναϊκό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στα 12 γκολ είχε σταματήσει και ο Αντώνης Αντωνιάδης στο άλλοτε Κύπελλο Πρωταθλητριών ενώ στα 11 είχε τερματίσει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου αγωνιζόμενος με τη φανέλα και του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι 11 είχε και ο Πέντραγκ Τζόρτζεβις έχονας όμως 68 συμμετοχές, παραπάνω από τις διπλάσιες δηλαδή του Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε αυτό το ρεκόρ σε 33 εμφανίσεις.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ