2014-12-11 16:21:24
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Στόχος η καλή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι
Εκτός έδρας με αντίπαλο την ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο... (21:45/Novasports 3) συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στη regular season της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο TOP 16 της διοργάνωσης, δεν πρόκειται όμως να παρουσιαστούν αδιάφοροι κόντρα στην ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, η οποία δεν έχει ακόμα κλείσει «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανέβασε πυρετό και έμεινε στην Αθήνα, ωστόσο κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν για τους «πράσινους» οι Εστεμπάν Μπατίστα και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που ήταν εκτός στα τελευταία ματς. Αντίθετα, οι Πρωταθλητές Ιταλίας δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα στην Ευρωλίγκαπαρουσιάζονται ενισχυμένοι με τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είναι τιμωρημένος στις εγχώριες διοργανώσεις.

«Η αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό αναμένεται δύσκολη. Στην τελευταία συνάντηση ο αντίπαλός μας έδειξε πως μπορεί να επιβάλλει το ταλέντο του, τη σωματική δύναμή του, την αθλητικότητά του και την εμπειρία του. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μάλιστα μπροστά στο κοινό μας. Πρόκειται για τον πρώτο στόχο μας στη χρονιά, αλλά προσδίδει γόητρο και θέλουμε να αποδώσουμε στο μέγιστο βαθμό και να τον πετύχουμε», ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η Αρμάνι πλέον αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας στο ΟΑΚΑ. Έχουν λιγότερη πίεση, γιατί έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top 16. Για μας η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι σε σχέση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», υπογράμμισε από τη μεριά του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ