2014-12-11 20:15:04
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ Νο1 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ»
Δύο ομάδες με αδελφικούς δεσμούς κοντράρονται την Παρασκευή στο ΣΕΦ! Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας θα βρεθούν αντιμέτωποι στο παρκέ.

Ο Τσαρλς Τζένκινς μίλησε στην Red Euroleague για την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων της Ελλάδας και της Σερβίας στο ΣΕΦ για την ένατη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Σέρβων τόνισε ότι «Οσον αφορά το παιχνίδι της Παρασκευής περιμένω να είναι ένα ακόμα σκληρό παιχνίδι μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων στον όμιλο. Αυτοί είναι το νούμερο ένα και εμείς δεύτεροι. Αναμένω να είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Επίσης οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στο Top 16 και θα είναι σπουδαίος αγώνας. Για μας το να παίξουμε απέναντι τους θα είναι καλό γιατί θα γευτούμε όλο τον ανταγωνισμό που θα έχουμε στον επόμενο γύρο. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα με εμπειρία και έχουν μεγάλη παράδοση. Είναι πάντα μία καλή ομάδα στην Ευρώπη. Εχουν σπουδαίους γκαρντ και ψηλούς. Ανυπομονώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε κίνητρο. Παίξαμε ένα κλειστό παιχνίδι την τελευατία φορά. Πηγαίνουμε στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με αθλητικότητα και σπουδαίους γκαρντ. Θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι.


Αναφορικά με την ατμόσφαιρα, αυτοί είναι τα αδέρφια μας. Θα είναι μία ακόμα σπουδαία ατμόσφαιρα παρόμοια με το Βελιγράδι. Αυτό περιμένω. Κυρίως όμως αυτό είναι πιο σημαντικό για τους φιλάθλους. Γα μας υπάρχει ανταγωνισμός και πάμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν θα συγκεντρωθούμε τόσο στην ατμόσφαιρα. Είμαστε ανταγωνιστικοί, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και θέλουμε να γινόμαστε καλύτερα και το να το δείχνει είναι πρόοδος στο παρκέ. Θα πάμε σ αυτό το παιχνίδι θέλοντας να σβήσουμε από το μυαλό μας την ατμόσφαιρα και όλα τα σπουδαία πράγματα που θα γίνουν στην εξέδρα. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ