2014-12-12 00:00:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με την αστυνομία για τα επεισόδια του Σαββάτου
Συνάντηση με διοικητές της τοπικής ΕΛ.ΑΣ είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο της πόλης. Σε ανακοίνωση του Εμπορικού επισημαίνεται: "Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ με τον Ταξίαρχο Κο Σεϊντή Ιωάννη, τον Διοικητή Ασφαλείας Κο Παπανικολάου Αθανάσιο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κο Τσαουρδά Ανδρέα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα γεγονότα του Σαββάτου 6/12/2014 με τις επιπτώσεις που είχαν για την αγορά, τους πολίτες, τους εμπόρους και τους υπαλλήλους.

Ο ΕΕΣΠ εξέφρασε τις θέσεις του που έχουν ήδη δει το φώς της δημοσιότητας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κος Σεϊντής ενημέρωσε το Σύλλογο για τις θέσεις και την στάση της Αστυνομίας και τις προσπάθειες που καταβάλλει ώστε να αποφευχθεί η ένταση, καταλήγοντας ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις θέσεις του Συλλόγου.

Τέλος ο ΕΕΣΠ κάνει έκκληση προς όλες τις πλευρές να υπάρξει αυτοσυγκράτηση χωρίς εντάσεις και υπερβολές, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που το εμπόριο έχει εναποθέσει λιγοστές ελπίδες για ανάκαμψη της αγοραστικής δύναμης.

Ο Σύλλογος δεσμεύεται να παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα και θα συνεχίσει τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους.

Τον ΕΕΣΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κος Γ. Ρώρος, ο πρώην Πρόεδρος Κος Ν. Στριφτούλιας και ο Γεν. Γραμματέας της ΟΕΣΠΝΔΕ Κος Ηλίας Παυλίδης".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Santify: AppStore free new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Santify: AppStore free new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ