2014-12-12 01:25:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ.. 2η ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!
Δικαιολογιών... συνέχεια, αυτή τη φορά με μπάσκετ! Χωρίς άλλους προλόγους (μας... κούρασαν σήμερα) ας δούμε πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ την... 4η ήττα (μέχρι στιγμής) της ομάδας τους στην φετινή Ευρωλίγκα :

leoforos.gr : Ξύλο ο ένας, λάθη ο άλλος (pics&vid)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 66-64 από την Αρμάνι Μιλάνο πληρώνοντας τα 21 λάθη του, τη στιγμή που έμενε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των Ιταλών.

Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι, μιας και οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδειχναν να μην έχουν την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση απέναντι στη σκληρή άμυνα των Ιταλών και τον Ντανιέλ Χάκετ που προκαλούσε συνέχεια.

prasinanea.gr : Σε μια κλωστή Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, έως τα 0.7'' για το τέλος, όταν έχασε τις βολές, με την Αρμάνι να παίρνει τη νίκη στο φινάλε με 66-64.

Δεδομένων των συνθηκών (21 λάθη, 10/27 διπ.) ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πει κάτι για την έκβαση του ματς στο Μιλάνο (66-64), που... ήταν μια εκπαίδευση σε ειδικές καταστάσεις.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ