2014-12-12 03:19:07
Φωτογραφία για Αποτελέσματα εκλογών για το υπηρεσιακό συμβούλιο
Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σας ευχαριστούν από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την ψήφο σας στην προσπάθεια που έκαναν για την ανάδειξη πραγματικών εκπροσώπων εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σας ευχαριστούν, όχι διότι με την ψήφο σας φέρατε για μία κόμη φορά την παράταξη πρώτη με μεγαλύτερη ακόμη διαφορά από την δεύτερη με μεγαλύτερο αριθμό ψήφων αλλά και μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη φορά - με αποτέλεσμα να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια (Μονίμων και Αορίστου χρόνου) - αλλά διότι με την ψήφο σας επιβεβαιώσατε μία πορεία εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας την οποία έχουμε διανύσει πολλά χρόνια μαζί.

Είναι τιμή για την ΔΑΚΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ η ηθική επιβράβευση που αποτελεί η ψήφος σας, διότι προσπαθούμε να εκπροσωπούμε όλα αυτά τα χρόνια και σε όλα τα όργανα όλους τους εργαζομένους χωρίς παραταξιακές σκοπιμότητες και μικροπολιτικά κριτήρια.


Η νίκη αυτή είναι νίκη όλων των εργαζομένων και όχι μιας παράταξης. Οι δε εκπρόσωποί μας στο υπηρεσιακό συμβούλιο, είναι εκπρόσωποι όλων των εργαζομένων και όχι παραταξιακοί εκπρόσωποι. Εάν δε οι εκπρόσωποί μας τολμήσουν να παρεκκλίνουν από το αξιακό σύστημα που έχουμε καθιερώσει με μεγάλες προσπάθειες ως τώρα, θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους εξοστρακίσουμε και θα τους εξοβελίσουμε με τον πλέον σκληρό τρόπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζομένους που προσήλθαν και ψηφίσανε, ανεξαρτήτως παρατάξεως και προσώπων με αποτέλεσμα να υπάρχει τα τελευταία χρόνια μία όλο και μαζικότερη προσέλευση στις διάφορες εκδηλώσεις και διαδικασίες που λαμβάνουμε μέρος.

Θέλουμε δε να ευχαριστήσουμε και όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις για τον μεγάλο, καλό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και η συνεργασία μαζί τους πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Βεβαίως αυτό δεν αφορά την ηγεσία της ΑΣΚ - ΜΕΤΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ή όπως αλλιώς μεταλλάσσεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, διότι κατά την πάγια τακτική της όλες τις ημέρες μέχρι το βράδυ των εκλογών περιφέρεται βρίζοντας, συκοφαντώντας και λαϊκίζοντας, μετά όμως από την έκδοση των αποτελεσμάτων ως συνήθως μαραζώνει και εξαφανίζεται σαν δαρμένο σκυλί με την ουρά κάτω από τα σκέλια.

H ΔΑΚΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ εκφράζει συνδικαλιστικό χώρο και όχι κομματικό. Χωρίς δε λαϊκισμούς αλλά με τον πλέον ανυποχώρητο και μαχητικό τρόπο θα είναι πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων της τιμής, της αξιοπρέπεια και των δικαίων για όλους τους συναδέλφους.

Σας ευχαριστούμε όλους για μία ακόμη φορά για τη μεγάλη αυτή νίκη, τη νίκη των εργαζομένων.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Δ.Α.Κ.Ε. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ