2014-12-12 06:39:06
Φωτογραφία για BAE και Βραζιλία, ολοκλήρωσαν το εκατοστό M113BR
Τον εκσυγχρονισμό του 100ο τεθωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού (ΤΟΜΠ) M113 στο επίπεδο M113BR (M113A2 Mk. 1) ολοκλήρωσαν οι BAE Systems και ο Στρατός της Βραζιλίας, επιτυγχάνοντας σημαντικό ορόσημο στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Δεκέμβριο του 2011 ο Στρατός της Βραζιλίας ανέθεσε στη BAE Systems σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό 150 ΤΟΜΠ M113B στο επίπεδο M113A2 Mk. 1.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας υλικά και απάρτια από τη βραζιλιάνικη βιομηχανία και το Εργοστάσιο Συντήρησης Νο. 5 του Στρατού της Βραζιλίας χρησιμοποιεί τα αρχικά σκάφη, θυρίδες και καταπέλτες (ράμπες) των οχημάτων και αντικαθιστά ή εκσυγχρονίζει συγκροτήματα και απάρτια όπως ο κινητήρας, η μετάδοση και το σύστημα ψύξης.

Επίσης, στο πλαίσιο της σύμβασης η BAE Systems μεταβιβάζει τεχνολογία και ταυτόχρονα εκπαιδεύει το προσωπικό του Στρατού της Βραζιλίας στην αναβάθμιση και τη συντήρηση των οχημάτων. Σκοπός του προγράμματος είναι αφενός η αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των οχημάτων και αφετέρου η επέκταση του επιχειρησιακού ορίου ζωής τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ