2014-12-12 11:51:26
Φωτογραφία για Επ' αόριστον αναβολή στη δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για να δικαστεί σήμερα για το χαστούκι που έδωσε στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη πριν από 2,5 χρόνια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Μόνο που η δίκη αναβλήθηκε ξανά και μάλιστα επ' αόριστον.

Η δίκη είχε πάρει αναβολή τον περασμένο Οκτώβριο και κάτι που έγινε και σήμερα αφού απέχουν οι δικηγόροι.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης την κατηγορία κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Για άλλη μια φορά, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε προκλητικός και μόλις είδε τους δημοσιογράφους άρχισε να φωνάζει: "τις χειροπέδες αυτές θα τις φορέσει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος".

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν το σύνθημα "Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή".

Ένας από τους οπαδούς του κόμματος εμφανίστηκε με πλακάτ όπου έγραφε σύνθημα κατά των δημοσιογράφων.


Το ίδιο προκλητικός ήταν ο προφυλακισμένος βουλευτής και κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια λίγα λεπτά μετά. Υπό το ίδιο σύνθημα των χρυσαυγιτών, ο Κασιδιάρης άρχισε να φωνάζει: "τα ντοκουμέντα τα κρύψατε, γιατί τα κρύψατε; Για να μην πάει φυλακή ο Σαμαράς. Σταματήστε να τον καλύπτετε".

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν η πρώτη που έφτασε στα δικαστήρια, λίγο πριν τις 09:30, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη έγινε τον Ιούνιο του 2012 στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς την κυρία Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε είχε αντιδράσει η Λιάνα Κανέλλη, η οποία είχε βάλει τις φωνές και τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης την χαστούκισε.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ