2014-12-12 12:44:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Ήλιος με δόντια το Σαββατοκύριακο - Αισθητή από το βράδυ η πτώση της θερμοκρασίας
Μη σας ξεγελάσει ο καλός καιρός που θα κάνει στη χώρα μας από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τις βραδινές και νυχτερινές ώρες της ημέρας.

Στη βόρεια Ελλάδα, η θερμοκρασία θα πέσει τη νύχτα ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα ακόμα και στους 2 με 4 βαθμούς Κελσίου, ενώ τις μεσημεριανές ώρες ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα, η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά, μη ξεπερνώντας τις μεσημεριανές ώρες τους 15-16 βαθμούς Κελσίου, ενώ τη νύχτα θα πέσει στη κεντρική Ελλάδα ακόμα και στους 5-6 βαθμούς Κελσίου.

Γενικότερα οι διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ βουνών και πεδινών τμημάτων δεν θα είναι μεγάλη. Ενδεχομένως σε ορισμένες ακόμα και παραθαλάσσιες περιοχές η θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη από ότι στα βουνά ακόμα και σε υψόμετρο 1400-1500 μέτρων.


Οπότε... μην δείτε καλό καιρό και βγάλετε τα κοντομάνικα αμέσως... Ντυθείτε ζεστά, καθώς η μέρα είναι μικρή αυτή τη χρονική περίοδο και η θερμοκρασία ανεβαίνει για 2-3 ώρες το πολύ, ωστόσο πέφτει αισθητά με τη δύση του ηλίου και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12: Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός. Θερμοκρασία από 9-16οC. Θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12: Με ηλιοφάνεια θα κυλίσει ο καιρός. Θερμοκρασία από 10-14oC. Θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί άνεμοι με ένταση 2-4 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/12: Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός. Από το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν περισσότερο. Θερμοκρασία από 7-15oC. Θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί άνεμοι με ένταση 2-3 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 16/12: Με συννεφιά θα κυλίσει ο καιρός. Θερμοκρασία από 9-16oC. Θα πνέουν νότιοι άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ.

Πηγή: greek-weather.org
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ