2014-12-12 14:59:16
Φωτογραφία για Οι 5 λόγοι για να μην βγεις με τον πρώην σου!
Πρώτος: Γιατί περσινά, ξινά σταφύλια 1. Γιατί θα μπερδευτείς.

Είναι τόσο εύκολο να σε πλημμυρίσουν συναισθήματα για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπάρξει φοβερά οικείος για σένα. Είναι επίσης εύκολο να παρασυρθείς από το πόσα γνώριμα σου είναι τα πάντα επάνω του: το δέρμα, τα δάχτυλα, το γέλιο του. Αυτό που δεν θα είναι εύκολο τη στιγμή που είσαι μαζί του και έχετε πιει και κανά δυο ποτά είναι το να θυμηθείς γιατί χωρίσατε. Και καλό είναι να θυμάσαι πάντα γιατί χώρισες με τον πρώην σου.

2. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν θέλεις να ξέρεις τα νέα του.

Αν τον έχεις ξεπεράσει, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο του ή τι έκανε τελικά με τα πέντε μαθήματα που του έμεναν για να πάρει το πτυχίο. Αν, πάλι, δεν τον έχεις ξεπεράσει υποθέτουμε ότι δεν έχεις χειρότερο από το να σου περιγράφει πώς ήταν η ζωή του χωρίς εσένα.

3. Γιατί έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις με το χρόνο σου.


Να κοιμηθείς, να διαβάσεις να παρτάρεις με τις φίλες σου, να κοιτάζεις το ταβάνι με τις ώρες, να φας πίτσα, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, διάφορα πράγματα.

4. Γιατί μπορεί να αισθανθείς χειρότερα.

Φαντάσου να σου πει ότι βγαίνει με άλλη. Φαντάσου να αντιληφθείς ότι είναι πιο ευτυχισμένος από σένα. Φαντάσου να είναι πανέμορφος. Πόσο θετικά μπορεί να σε επηρεάσουν όλα αυτά; Ε, όχι και πολύ.

5. Αν σε θέλει ακόμα κι εσύ όχι, δεν τον βοηθάς και ιδιαίτερα.

Μπορεί να έχεις ανάγκη να σου τονώσει κάποιος την αυτοπεποίθηση. Ή να ο καινούριος σου φίλος να μην σου δίνει ιδιαίτερη σημασία και να θέλεις λίγη αγάπη. Όλα ανθρώπινα είναι, αλλά σε κάθε περίπτωση απλά ταλαιπωρείς έναν άνθρωπο που πιθανότατα δεν σου φταίει σε τίποτα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ