2014-12-12 16:03:48
Φωτογραφία για Παρουσίαση Βιβλίου : Γεώργιος Δημητρόπουλος “ Λήψη Απόφασης. Μια τέχνη στο σύγχρονο πεδίο μάχης”
Ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών με ιδιαίτερη χαρά παρουσίασε το βιβλίο του Γιώργου Δημητρόπουλου, “ Λήψη Απόφασης. Μια τέχνη στο σύγχρονο πεδίο μάχης” τη Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, εν ενεργεία αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, παρουσίασε το βιβλίο του στην αίθουσα των γραφείων του Συλλόγου των Πεζοναυτών την οποία ευγενικά μας έχει παραχωρήσει ο Σύλλογος Κρητών Μελισσίων, “Ερωτόκριτος”.

Σε μια ιδιαίτερα, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία, αρκετών εν ενεργεία αξιωματικών, και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων εφέδρων, και σε ένα “γνώριμο περιβάλλον” όπως μας δήλωσε ο συγγραφέας, “μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ με πολλούς ερασιτέχνες – εραστές της Τέχνης – με τους οποίους μοιράζομαι κοινές αξίες και κοινό πάθος για τη μετάδοση της γνώσης”.

Παρουσιαστές του βιβλίου ήταν οι κ.κ. Τσιριγώτης Πέτρος, εν ενεργεία αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και Σάββας Βλάσσης, εκδότης – δημοσιογράφος του περιοδικού “Δούρειος Ίππος” ο οποίος και συντόνισε την παρουσίαση και τη συζήτηση που ακολούθησε.


Το βιβλίο αφορά τη “Λήψη Απόφασης”, σαν μια διαδικασία σχεδίασης, μια αλληλουχία διαδοχικών ενεργειών με τελικό σκοπό την αρτιότερη επεξεργασία των δεδομένων, η οποία θα διασφαλίσει την βέλτιστη τελική επιλογή. Μια διαδικασία η οποία μπορεί κάλλιστα να εφαρμοστεί σε αρκετές δραστηριότητες της πολιτικής μας ζωής.

Η εκδήλωση, αυτή απευθυνόταν στα μέλη του Συλλόγου των Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών και εντάσσεται στο πρόγραμμα μηνιαίων παρουσιάσεων για τα μέλη του, σε θέματα Ιστορίας, Πολιτισμού, Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους:

Το Σύλλογο Κρητών Μελισσίων “Ερωτόκριτος” το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά τον πρόεδρο του, κ. Γιώργο Καρβουνάκη, για τη φιλοξενία στο χώρο τους αλλά και τη θερμή υποστήριξη τους στην κάθε προσπάθεια μας.Τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Δημητρόπουλο, και τους παρουσιαστές κ.κ. Τσιριγώτη και Βλάσση για την ωραία εκδήλωσηΤους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως των Ελλήνων Πεζοναυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία μέσω εκπροσώπου τους.Τον Διευθυντή του Γραφείου Υπηρεσίας Εφέδρων Νομού Ευβοίας Τχη Καπεντζώνη Ανδρέα για την υποστήριξη του στην εκδήλωση μαςΤα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕΕΔΑ, ΠΕΝΕΦΥΟ)Τους επίτιμους καλεσμένους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφέδρων Πεζοναυτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, για τη συνεχόμενη υποστήριξη τους στο έργο μας Δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες που θα μας φέρουν και πάλι κοντά, μαζί.

Το ΔΣ του Συλλόγου

ΠΗΓΗ: http://hellenicmarines.com/2014/12/12/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ