2014-12-13 05:39:07
Φωτογραφία για 5 πράγματα που αντιγράφουμε από τη Marilyn αυτά τα Χριστούγεννα!
Η μεγάλη ντίβα του παγκόσμιου κινηματογράφου, Marilyn Monroe, είναι ιδιαίτερα γνωστή με τον τίτλο "σύμβολο του sex". Τα κόκκινα χείλη της, τα ασύμμετρα ξανθά μαλλιά της και οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις δεν την άφηναν να μένει απαρατήρητη, όπου και αν βρισκόταν.

Η αξεπέραστη star του cinema άσκησε τεράστια επιρροή στο γυναικείο κοινό, και τη δεκαετία του '50 -κυρίως- τα ξανθά μαλλιά και το κόκκινο κραγιόν ήταν τα must της εποχής. 52 χρόνια μετά τον θάνατό της, η Marilyn μάς δείχνει, ακόμα, τι σημαίνει να είσαι γυναίκα με style, να είσαι sexy και σαφώς, λάτρης των ωραίων κοσμημάτων.

Τώρα, ειδικά, που έρχονται Χριστούγεννα, πεθυμήσαμε το λευκό φόρεμα, τις πέρλες, τα μακριά γάντια και φυσικά το κόκκινο κραγιόν της. Κάτι από τα παλιά, κάτι elegant, vintage, κλασικό και όμορφο.

Κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν της Marilyn

H Marilyn Monroe προφανώς και θεωρείται μία από τις ιέρειες του κόκκινου κραγιόν. Όχι μόνο το φορούσε στις περισσότερες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά φρόντιζε να κάνει και εκρηκτικούς συνδυασμούς. Εξάλλου, η εικόνα κόκκινο κραγιόν και λευκό φόρεμα μάς παραπέμπει κατευθείαν στην εικόνα της Marilyn Monroe.


Λευκό φόρεμα

Το λευκό φόρεμα που αγαπάμε

Το λευκό είχαμε υποψιαστεί ότι θα ήταν ο κρυμμένος άσσος της μόδας για φέτος, και έτσι έγινε. Το λευκό πρωταγωνιστεί και έχει προτιμηθεί από πολλές celebrities. Στον χώρο της μόδας και της πασαρέλας, το λευκό του χιονιά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, μαζί με το μπλε, το γκρι, και τις μεταλλικές αποχρώσεις. Η Marilyn το φορούσε συνδυάζοντάς το με ένα πορφυρό κόκκινο κραγιόν. Γιατί όχι και εμείς φέτος;

Μακριά γάντια

Τα μακριά επιβλητικά γάντια

Ένα στοιχείο που λάτρευε η Marilyn Monroe και λατρεύουμε να το χαζεύουμε και εμείς στις παλιές της φωτογραφίες, είναι τα μακριά, αριστοκρατικά γάντια, που αποπνέουν τόση θηλυκότητα και μεγαλοπρέπεια. Μία stylish εμφάνιση, λίγο εκκεντρική μεν, γοητευτική δε. Εξάλλου, τα μακριά γάντια είναι ένα από τα trend της φετινής σεζόν. Ίσως να το επιχειρήσουμε και εμείς.

Πάντα ξανθιά

Το κλασικό ξανθό

Τα ασύμμετρα ξανθά μαλλιά της, με τις μεγάλες μπούκλες, ήταν ένα από τα δυνατά της στοιχεία. Πάντα ξανθιά και αμετανόητη, και σε μήκος λίγο πιο πάνω από τα ζυγωματικά της. Αν το ombre ή το sombre δεν είναι του style μας, η Marilyn επιβεβαιώνει τη δυναμικότητα του κλασικού ξανθού μαλλιού. Και μας αρέσει.

Πιστή στις πέρλες

Ένα από τα πιο βασιλικά στοιχεία, οι πέρλες

Ένα από τα στοιχεία που συναντάμε στα κοσμήματα της Marilyn είναι οι πέρλες. Αρχοντικές, αγκαλιάζουν τον λαιμό κάθε γυναίκας και κοσμούν την περιοχή των χεριών και των αυτιών. Ένα από τα πιο βασιλικά και vintage στοιχεία στο κόσμημα, που όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των κυριών. Φέτος, ίσως να πούμε ναι σε ένα κολιέ από πέρλες, συμμετρικές η μπαρόκ.

Μία vintage εμφάνιση, άλλης δεκαετίας με ρομαντική διάθεση. Φέτος τα Χριστούγεννα, η Marilyn μας δείχνει τι σημαίνει να είσαι sexy και κομψή, με 5 κινήσεις!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ