2014-12-13 17:08:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΟΜΒΑ γνωστού δικηγόρου για τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1!
Ο γνωστός δικηγόρος - ποινικολόγος Γεώργιος Λιασκός έστειλε διαμαρτυρία κατά τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1. Διαβάστε γιατί "Καλημέρα σας. Ονομάζομαι ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΣΑ. Ειμαι ο συνήγορος υπεράσπισης της καθηγήτριας που κατηγορείται για σεξουαλικη παρενοχληση σε καποιο Μουσικο σχολείο στην επαρχία. Η διαμαρτυρία ειναι της εντολεας μου κσι δικη μου καθοτι την Τρίτη 9/12/2014 σε στηλη της εκπομπής αναφερθηκε το γεγονός ως είδηση και κατοπιν ο Κυριος Λιαγκας προεβη σε χλευαστικους υπαινιγμους και απαξιωτικους οπως επίσης σε τεχνηεντος παραπληροφορηση. Συγκεκριμένα μετα την αναφορα της ειδησης απο συνεργατιδα του σε ερωτηση του πανελ που εγινε το γεγονός ο συγκεκριμένος παρουσιαστης με γελια και το γνωστο του υφος ανέφερε (... Εεε στην Κυρα Φροσυνη..) υπαινισσομενος φυσικα τα Ιωαννινα.

Πρωτον το γεγονος δε συνεβη στα Ιωάννινα για αποκατασταση της αλήθειας αλλα σε κοντινη αλλη πολη
. Αυτο ομως που εχει σημασια ειναι οτι η διαδικασία είναι ακομη στη προδικασια στο αστυνομικο τμημα της περιοχής του συμβαντος και οποιαδήποτε αναφορα, νυξη απαγορεύεται για αποφυγή στιγματισμου και αλλων καταστασεων φυσικα. Προσβολη προσωπικοτητας, προσωπικα δεδομένα κτλ. Δημιουργία κλιματος, κανιβαλισμου, παιρνοντας θεση υπερ της μιας πλευρας ξεχνωντας το δικαιωμα της ισης μεταχείρισης. Μαλιστα ακομη και σημερα 12/12/2014 η πελατισσα μου ακομη δεν εχει κληθει καν να καταθεσει, ουτε εγω ο συνήγορος της δεν εχω συνταξει απολογητικο υπόμνημα!!! Επισης δεν εχω λαβει γνωση της δικογραφιας παρα μονο του κατηγορητηριου επειτα της μηνυσεως της αλλης πλευρας.

Πως λοιπον ο Κυριος αυτος αναφερει πραματα της μυστικης διαδικασίας που ειναι η προανακριση και μαλιστα προτρεχει και δη με Ειρωνικο τροπο? Πως βαζει στο στόχαστρο ολοκληρη πολη.. Νομο.. Και δημιουργει αναστατωση σε καθε σχολειο και γονεα? Δευτερον πριν καν παρουν θεση τα αρμοδια οργανα και εννοω Υπουργείο Παιδειας και Δευτεροβαθμια και κοινοποιηθει οτιδήποτε στη πελατισσα μου ο παρουσιαστής αυτος προσεβαλλε με την αναφορα του (οτι δε φτανει που εκανε οτι εκανε θα παιρνει το μισθο της και ο μηνας θα θρεφει τους εννια!) Η παραπομπη της οπως προβλέπεται συνεβει 2μερες μετα απο τον Υφυπουργό Παιδείας, αρα εκεινη τη στιγμη της αναφοράς τιποτε επισήμως γνωστο οποτε οποιαδήποτε θεση προσβαλλει προσωπικα δεδομένα, συκοφαντει και προσβαλλει τη προσωπικότητα της εντολεας μου!

Ακομη ο Κυριος αυτος να ενημερωθει αν δε το ξέρει  οτι ακομη και αν ασκηθει ποινικη διωξη.. Ακομη και εαν εξαντλησει ολους τους βαθμους της ποινικης δικαιοσυνης υπαρχει και ο Αρειως Παγος όπου ολα μπορουν να ανατραπουν.. Και τη μισθοδοσια ο νομος την παρέχει εως οτου αμετακλητα και τελεσιδικως καποιος καταδικασθει και αρα τοτε και μονο τοτε δικαιως θα του αφαιρεθεί. Ομως στο σταδιο της προδικασιας ακομη τετοιοι χαρακτηρισμοι μονο ντροπη σαν απαντηση μας. Το τελευταίο σε αυτο το δραμα ειναι Κυριε Λιαγκα ο μισθός μιας αναπληρωτριας των 600ευρω.

Το χειρότερο απο ολα ομως επι 3μερες επικοινωνω με Αντεννα καταγράφουν την διαμαρτυρία μου και αρνουνται να το αναφερουν και ουτε εχουν την ευθιξια να επικοινωνησουν με το γραφειο μου. Δηλωνω λοιπον κατηγορηματικα εαν δεν διορθωσουν και ζητησουν συγγνωμη δια μεσω της εκπομπής η εντολεας μου, η οικογένεια της δια μεσου εμου θα αποστειλουμε εξωδικη πρόσκληση να ανακαλεσει και αναφορά στον αρμοδιο Εισαγγελέα οπως και στα θεσμικα όργανα του Τυπου οπως προβουν στα δεοντα. Με εκτιμηση ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δικηγορος ΔΣΑ."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ