2014-12-13 19:49:03
Φωτογραφία για Facebook 2014: Τα δέκα θέματα που έβαλαν φωτιά στους τοίχους
Την ώρα που το 2014 αρχίζει και βαδίζει προς το τέλος του, το δημοφιλέστερο μέσο δικτύωσης παρουσίασε την ανασκόπηση της χρονιάς. Ανάμεσα στις αμέτρητες συζητήσεις των χρηστών του, κάποιες είχαν μεγαλύτερη απήχηση. Το Facebook έφτιαξε μία λίστα με τα δέκα πιο πολυσυζητημένα θέματα της χρονιάς.

Το Facebook δημοσίευσε την λίστα με τα δέκα εκείνα θέματα, μεγάλες ενότητες που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των χρηστών του. Το top 10 διαμορφώθηκε βάσει των αναρτήσεων, των σχολίων και των likes που πόσταραν οι χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και των φωτογραφιών και βίντεο, τα οποία μοιράστηκαν μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Δείτε τα δέκα εκείνα θέματα που μας απασχόλησαν μέσα στην χρονιά

Η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε βάσει

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφήνοντας δεύτερο το ξέσπασμα της επιδημίας του Εμπολα. Κορυφαίο πολιτικό γεγονός αναδεικνύονται οι εκλογές στη Βραζιλία, ενώ στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο αγαπημένος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.


Αναλυτικά η λίστα, όπως την δημοσίευσε το Facebook:

10. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι απασχόλησαν αρκετά τους χρήστες του Facebook. Οι ρωσικές δηλώσεις περί γκέι αθλητών μάλλον συνετέλεσαν ώστε το συγκεκριμένο θέμα να μπει στην πρώτη δεκάδα.

9. Μάικλ Μπράουν και Φέργκιουσον

H μεγάλη ένταση που δημιούργησε ο θάνατος του Μάικλ Μπράουν από αστυνομικό μεταφέρθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αμέτρητοι καβγάδες και πάρα πολλά χυδαία, ρατσιστικά σχόλια «στόλισαν» τους τοίχους των Αμερικανών και όχι μόνο.

8. Ο τελικός του αμερικάνικου πρωταθλήματος φούτμπολ

Οι Αμερικάνοι είναι εκείνοι που έχουν κατακλήσει το Facebook! Η νίκη των Σιάτλ Σίχοκς επί των Ντένβερ Μπρόνκος με 43-8 στον τελικό του Super Bowl ήταν από τα γεγονότα που συζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο 2014.

7. Μαλαισιανές Αερογραμμές

6. Σύγκρουση στη Γάζα

5. Ice Bucket Challenge

4. Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες των χρηστών του Facebook. Αυτό έγινε αντιληπτό, αφού ο θάνατός του προκάλεσε εκατομμύρια δημοσιεύσεις.

3. Εκλογές στη Βραζιλία

Ηταν με διαφορά το πιο συχνό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους Βραζιλιάνους χρήστες του Facebook. Οι προεδρικές εκλογές της χώρας του καφέ και η εκλογή της Ντίλμα Ρούσεφ έκαναν πολύ αισθητή την εμφάνισή τους στους τοίχους των χρηστών του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης.

2. Επιδημία του ιού Έμπολα

Η γρήγορη εξάπλωση του φονικού ιού και οι χιλιάδες θάνατοι που προήλθαν εξαιτίας του έβαλαν τον δημοφιλέστερο ιό του 2014 στην δεύτερη θέση των πιο πολυσυζητημένων θεμάτων.

1. Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, μία από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο, βρίσκεται, όπως είναι λογικό, στην κορυφή της λίστας.

Όσον αφορά μόνο τις ΗΠΑ:

1. Επιδημία του ιού Έμπολα

2. Ice Bucket Challenge

3. Ρόμπιν Γουίλιαμς

4. Super Bowl

5. Μάικλ Μπράουν και Φέργκιουσον

6. Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

7. Σύγκρουση στη Γάζα

8. Αμερικανικές Εκλογές για τη Γερουσία

9. Μαλαισιανές Αερογραμμές

10. Ισλαμικό Κράτος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ