2014-12-13 21:24:08
Φωτογραφία για Σώθηκε από θαύμα η Αθηνά Ωνάση - Έπεσε από το άλογο!
Από θαύμα σώθηκε η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά Ωνάση, η οποία είχε ένα ατύχημα είχε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για την 54 διεθνή επίδειξη υπερπήδησης εμποδίων με άλογα στη Γενεύη της Ελβετίας.

Πιο αναλυτικά, η 29χρονη κληρονόμος ίππευε την 11χρονη λευκή φοράδα της, Αντ Καμίλ Ζι-Ζανγκ, όταν έπεσε. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Matin, η Αθηνά δεν χτύπησε, ενώ το άλογό της «τραυματίστηκε σοβαρά» και χρειάστηκε η βοήθεια γερανού για να απομακρυνθεί από την πίστα.

Η Αθηνά αγωνίστηκε με την φοράδα της Ζι-Ζανγκ τον περασμένο Οκτώβριο στην Τελικό Υπερπήδησης Εμποδίων Furusiyya FEI στη Βαρκελώνη και κατετάγη στην απογοητευτική 57η θέση.

Η Αθηνά Ωνάση, το μόνο παιδί της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του αείμνηστου εφοπλιστή,, κληρονόμησε το 55% της περιουσίας του, η οποία πιστεύεται ότι είναι αξίας δισεκατομμυρίων, μετά το θάνατό του.

Από τότε, η Αθηνά έχει αφιερωθεί στην ιππική καριέρα. Το 2012, έπεσε από ένα άλογο και υπέστη μια κάκωση που την κράτησε μακριά από το άθλημα για ένα χρόνο.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ