2014-12-13 22:40:15
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα καθοριστική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο εκ των αντιπρόεδρων των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την ποιότητα της ομάδας της Βοιωτίας:

«Σήμερα έγινε ένα ντέρμπι. Ένα φανταστικό παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία μας δυσκόλεψε αρκετά. Τώρα καταλαβαίνω πώς κέρδισε τα εκτός έδρας παιχνίδια πανάξια κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ. Διαθέτει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Σηφάκη.» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη, για να προσθέσει:

« Μου έκανε εντύπωση το πάθος που επέδειξαν. Για εμένα ήταν μία πολύ δύσκολη ομάδα. Τέτοιες νίκες κρίνουν το πρωτάθλημα. Ήταν άψογη η διαιτησία και όχι όπως ανάλογες της προηγούμενε ης εβδομάδας με τα τέσσερα οφσάιντ.

Αυτό που προέχει, είναι τώρα να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Έχουμε δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια . Όπως τώρα κερδίσαμε στο τέλος, έτσι την προηγούμενη αγωνιστική αφήσαμε βαθμούς στα τελευταία λεπτά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ