2014-12-14 01:23:14
Φωτογραφία για «ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ...»
Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός του Λεβαδειακού, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε, αλλά και την απόδειξη πως οι «πράσινοι» είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει.

«Καταρχήν θα ήθελα να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη γιατί παρεκτράπηκα με έναν φίλαθλο στην εξέδρα γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ζητώ συγγνώμη για την ένταση της στιγμής», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ άτυχοι στο παιχνίδι με τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν είχαμε την δυνατότητα να βελτιώσουμε κάτι στο παιχνίδι και να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Στο διάστημα μέχρι την ισοφάριση του Ολυμπιακού θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ακόμα ένα γκολ και να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος με τις απουσίες που έχουμε γιατί είναι σημαντικές και για τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, ο Σάββας Παντελίδης σχολίασε: «Δεν είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα και δεν θα μπορούσα να είμαι από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και απέδειξαν ότι πραγματικά είμαστε μία ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να χάσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ