2012-04-30 13:56:48
Φωτογραφία για «Πρέπει να πιστέψουμε ότι η χώρα σώζεται, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος»
«Καμπανάκι» για το ενδεχόμενο νέων εκλογών χτύπησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στο Ζάππειο, επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα της είναι η μοναδική δύναμη που δηλώνει ανοικτά ότι θέλει να υπάρξει κυβέρνηση και να συνεργαστεί θέτοντας όμως τους δικούς της όρους.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε καταστροφή για τη χώρα το να γίνουν εκ νέου εκλογές, ενώ επαναλαμβάνοντας το χαρακτηρισμό «αδιόρθωτοι» για τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά, παρατήρησε ότι από τη μία συγκυβερνούν και από την άλλη αδυνατούν να κάτσουν να μιλήσουν σε ένα ντιμπέιτ.

«Είμαστε δύναμη σταθερότητας-αντίβαρο λογικής στον ακραίο λαϊκισμό» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «πρέπει να πιστέψουμε ότι η χώρα σώζεται, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος».

Παράλληλα τόνισε ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία ήρθε για να μείνει».

Σε σχετική ερώτηση για το αν έπρεπε ο φιλελεύθερος χώρος να κατέβει ενωμένος, η κ. Μπακογιάννη υπενθύμισε ότι είχε κάνει προτάσεις σε όλα τα κόμματα για κοινή κάθοδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωτόσο, συμπλήρωσε, η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

«Σε κάθε περίπτωση, η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το κόμμα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μπει στη Βουλή. Καλώ κάθε πολίτη που πιστεύει ότι χρειάζεται μια δύναμη λογικής και σύνεσης μέσα στη Βουλή να μας ψηφίσει. Η ψήφος του θα πιάσει τόπο».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ