2014-12-14 12:17:06
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ!
Στο ρυθμό του αυριανού (15/12, 17.00) αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη δύσκολη νίκη τους επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, έστρεψαν και πάλι το βλέμμα τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Η πρωτιά στο Δ’ Όμιλο της πρώτης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης ναι με τους γέμισε με ικανοποίηση, ωστόσο το ίδιο θα ήθελαν να πετύχουν και στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής καλούνται να αντιμετωπίσουν τον αδύναμο φέτος Πανιώνιο και γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχουν πλέον κανένα περιθώριο χαλάρωσης.

Στο Λιμάνι η δουλειά στις προπονήσεις συνεχίζεται χωρίς… ανάσα, αφού δεν επιθυμούν να παρατηρηθεί το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης. Το χθεσινό (13/12) πρόγραμμα ήταν χαλαρό μόνο για όσους αγωνίστηκαν απέναντι στους Σέρβους, προκειμένου να γεμίσουν… μπαταρίες, ενώ από σήμερα (14/12) άπαντες πλην των γνωστών τραυματιών, Γιώργου Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, θα ανεβάσουν «στροφές» ώστε να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι στη Νέα Σμύρνη.

Η νίκη, σε συνδυασμό με τη θετική εμφάνιση, είναι το ζητούμενο για το Γιάννη Σφαιρόπουλο, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι παίκτες του να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ