2014-12-14 13:17:16
Φωτογραφία για «ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ» ΚΑΙ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ;
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο βρετανικός Τύπος ανάβει... «φωτιές» στη Λίβερπουλ.

Από τη μία, η Sun αποκαλύπτει... καυγά του Στίβεν Τζέραρντ με τον Ντέγιαν Λόβρεν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και από την άλλη η Τelegraph γράφει πως ο εμβληματικός αρχηγός ίσως... μετακομίσει στους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης!

Η σκανδαλοθηρική Sun γράφει λοιπόν, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, πως οι Τζέραρντ και Λόβρεν είχαν «θερμό» επεισόδιο, αντάλλαξαν κουβέντες και πιάστηκαν στα χέρια!

Την ίδια ώρα η Τelegraph αναφέρει πως οι Ρεντ Μπουλς θα «χτυπήσουν» τον Τζέραρντ εφόσον δεν τα βρει με τη Λίβερπουλ, ποντάροντας και στις καλές σχέσεις που έχει ο 34χρονος ποδοσφαιριστής με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Νέας Υόρκης, τον Ζεράρ Ουγέ.

Ο Γάλλος πρώην προπονητής των «reds», ήταν εκείνος που είχε χρήσει τον Τζέραρντ αρχηγό στα 22 του χρόνια, διατηρεί καλές σχέσεις με τον παίκτη, ο οποίος στην πρόσφατη περιοδεία της Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε εντυπωσιαστεί από την πόλη και τις εγκαταστάσεις των Ρεντ Μπουλς.

Ο Τζέραρντ, που δεν έχει αγωνιστεί πουθενά αλλού πλην της Λίβερπουλ, έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης, αλλά δείχνει να το σκέφτεται πολύ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ