2014-12-14 16:10:16
Φωτογραφία για ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ... ΕΚΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ!
Ο Αντρέι Κιριλένκο αποφάσισε να εγκαταλείψει προσωρινά την ενεργό δράση, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Μάσα.

Όπως υπογράμμισε η ίδια στην ιστοσελίδα «super.ru», οι επιπλοκές που έχει στην εγκυμοσύνη της, αναγκάζουν τον έμπειρο παίκτη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ο Κιριλένκο έχει ανακοινώσει πως θα απέχει από την ενεργό δράση μέχρι τον προσεχή Φεβρουάριο. Οι Μπρούκλιν Νετς αντάλλαξαν τον Ρώσο παίκτη, ο οποίος ανήκει πλέον στους Φιλαδέλφεια 76ερς, όμως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια, που τον ήθελαν να επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Χαρακτηριστικά, η σύζυγος του Ρώσου παίκτη τόνισε: «Πριν ένα μήνα υποβλήθηκα σε επέμβαση που είχε επιπλοκές και τώρα πρέπει να μείνω στο κρεβάτι, για να κρατήσω το παιδί. Δεν μπορώ να περπατήσω».

Στη συνέχεια, η Μάσα Κιριλένκο συμπλήρωσε: «Η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ δύσκολη, τόσο που δεν είμαι σε θέση να προσέχω τα τρία παιδιά μας, να κάνω ό,τι χρειάζεται στο σπίτι. Πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος. Αυτός είναι ο Αντρέι, ο οποίος αποφάσισε να με βοηθήσει. Αν έμενε στους Νετς, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, γιατί η ζωή μας είναι εδώ, το σχολείο των παιδιών, η επιχείρηση μου είναι εδώ. Το ενδεχόμενο της μετακόμισης αποκλείεται στην παρούσα φάση. Θα περιμένει μέχρι να γεννήσω και μετά θα μπορούμε να πάμε οπουδήποτε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ